Imatge o vídeo destacat
Dia de La Vinya 2023

Torna el Dia de La Vinya

Un centenar de persones han participat aquest dissabte 25 de febrer en el Dia de La Vinya, un espai de trobada entre totes aquelles persones que col·laboren en la Fundació. Per primer any des de que va esclatar la pandèmia, el Dia de La Vinya ha tornat a tenir com a colofó el sopar.

La jornada ha començat a la parròquia de Santa Maria del Gornal, amb una trobada formativa i comunitària per tal d’aprofundir en l’acollida, un tema central que s’ha treballat al llarg d’aquest mes. Al llarg de la tarda s’ha compartit què és l’acollida i quins sentiments desperta quan ens hem trobat davant d’un espai així. També quan ha estat al contrari. Un treball empàtic que s’ha posat en comú.

La directora de la Fundació, Maria Labernia, ha fet èmfasi en tres elements que no podem perdre de vista a l’hora de plantejar-nos com acollim: l’escolta, l’estima i la transformació.

L’espai formatiu ha donat pas a la celebració de l’eucaristia, a la parròquia de Sant Joan Evangelista, on la reflexió sobre l’acollida també ha tingut un paper important en aquest moment comunitari. La jornada ha conclòs amb el sopar de germanor a la parròquia Mare de Déu de Bellvitge. Compartir taula forma part de l’ADN de La Vinya i, per a moltes persones, ha estat un moment important per veure que hi ha una activitat important que s’afegeix a la del projecte en que participen. Un espai per adonar-se de que el treball de tots els projectes de la Fundació camina cap al mateix horitzó de transformació social.