Imatge o vídeo destacat
Taller d'ús del telèfon mòbil.

Torna el taller d’ús del mòbil

El taller d’introducció a l’ús del mòbil torna a estar en marxa després d’un temps de pausa. Aprendre a introduir nous contactes, utilitzar la càmera o la ubicació, o enviar missatges a través de WhatsApp són algunes de les funcionalitats bàsiques que es posen en joc les tardes de dilluns.

Una hora de taller que pot quedar curta o tenir massa informació, depenent del tema i les habilitats, però que se’ns dubte serà de gran utilitat en el dia a dia de les persones usuàries, en la seva majoria persones grans, que s’apunten a aquest taller amb l’ànim de millorar les seves habilitats tecnològiques i estar més connectades amb família i amics.

Esperanza Puig-Pey és la voluntària que s’encarrega de dur a terme aquestes sessions que han començat aquest gener i s’allargaran fins a finals de curs. Un taller que ja compta amb vàries edicions a causa del seu èxit.