Imatge o vídeo destacat
Festa 10 anys Ilelà

Ilelà: 10 anys d’esplai al Gornal

Al llarg d’una dècada l’Esplai del Gornal ha obert les seves portes dissabte rere dissabte per tal d’oferir una proposta educativa a infants i joves del barri. 10 anys amb els seus alts i baixos, i sobretot amb molta vida, que han vist créixer a moltes persones de totes les edats.

Celebrar aquesta trajectòria va ser l’element de trobada que va congregar, el passat dissabte 21 de gener, persones que han format part de l’Esplai al llarg dels seus deu anys de vida. A la Rambla Carmen Amaya, lloc natural de l’Esplai, un escenari servia de punt de referència per la música i dinamització. Al seu voltant tallers de manualitats, pintura de cares, jocs i xocolata desfeta van amenitzar un matí d’hivern ple de retrobades i d’anècdotes compartides.