Imatge o vídeo destacat
Centre Cultural de Bellvitge i el Gornal

La gent gran es recarrega d’energia amb la risoteràpia

Més d’un centenar de persones van assistir a l’acte ‘Benestar i risoteràpia’ organitzat per la Fundació La Vinya al Centre Cultural de Bellvitge i el Gornal. Amb motiu de la setmana de la Gent Gran, el Carlos i l’Alicia del grup Vive la Risa van fer moure d’allò més als veterans dels nostres barris.

La participació va ser d’allò més activa, posant en pràctica dinàmiques per somriure i riure, postures d’empoderament i benestar, enfocar-se a un pensament constructiu i l’aplaudir com a generador d’energia i alegria. En resum, una estona ben moguda i en bona companyia que va servir perquè una sala plena a vessar recarregués les piles i tornés al dia a dia amb l’energia renovada. I no només això, a l’acabar la sessió, totes les participants van trobar un petit detall sota la seva cadira.

En el dia mundial, i cada dia, visca la gent gran!