Imatge o vídeo destacat
últims dies abans d'acabar les activitats regulars

Últims dies del curs regular abans de les activitats d'estiu

Durant el mes de juny, la Fundació La Vinya ha anat tancant les seves activitats regulars abans de viure els espais d'estiu, amb les colònies, els casals i els tallers per a diversos grups de persones. Durant la primera setmana del mes vam acabar el curs de reforç estudiantil de l'Esplai Al Vent!, on els nois i noies han pogut viure un any ple d'emocions i aprenentatges. 

A mitjans de mes es va celebrar la tercera i darrera sessió del Cicle Cinefòrum a la Parròquia Sant Joan Evangelista de Bellvitge: “Som grans i tenim molt a dir”. Més de 40 participants van compartir vivències de benestar emocional. 

Finalment, durant la setmana de Sant Joan el Centre Obert Bocins i l'Esplai Al Vent! van acabar les seves activitats, amb una darrera festa final amb tots els nens i nenes que han compartit molts moments durant aquest darrere any, previ pas a preparar-se per viure les activitats d'estiu i les colònies.

A més a més també vam acomiadar els grups de Gent Gran (Bons Amics o el Grup de l'Amistat) i els d'Acompanyament (Grup de la Dona), amb un darrer dia on vam poder fer un petit pica-pica i vam entregar els últims regals i diplomes. Un any genial que ara volem continuar amb els tallers d'estiu.

Aquesta darrera setmana de mes han començat les activitats d'estiu de Gent Gran i els Casals d'Estiu, amb un dia on van poder gaudir d'activitats a la piscina i la preparació d'un mural per activar les habilitats sensorials (en aquest cas una activitat desenvolupada pels infants de P3-P5). 

Els grups s'han dividit amb els següents noms:

Ventet. P3-P5
Llevant.1r i 2n de Primària 
Gregal. 3r 4rt de Primària
Garbí. 5è i 6è de Primària
Mestral. 1r i 2n d'ESO
Tramuntana. 3r i 4rt d'ESO