Imatge o vídeo destacat
Les peces de roba que es van vendre al mercat solidari

El Taller de Costura va organitzar un mercat solidari a Bellvitge

Durant la festivitat de la Segona Pasqua, el Taller de Costura de la Fundació La Vinya va organitzar un Mercat Solidari al barri de Bellvitge, amb tot de peces de roba creades durant les diferents jornades del taller setmanal. El grup del taller de costura es reuneix els dimarts a Bellvitge i els dijous al barri del Gornal, i van preparar un munt de material, des de roba, fins a bosses de tot tipus, motxilles, draps de cuina, moneders i altres complements.

L'ambient va ser molt festiu i familiar des de primera hora del matí. En els moments previs, es va celebrar la Missa de Segona Pasqua a l'Ermita de Bellvitge, i posteriorment van començar el mercat. El procediment era el següent: es van vendre butlletes de cara a fer un sorteig durant l'aperitiu i allà es van poder repartir les peces creades i destinades al mercat solidari. Durant tres hores van passar molts veïns i moltes veïnes del barri que van poder, no només adquirir la butlleta i participar en el sorteig, també xerrar una estona amb les participants del taller.

Els diners que van recaptar en les vendes es destinaran a projectes d'infància de La Vinya.