Imatge o vídeo destacat
Un dels moments del Mercat de Calaf

Participació de La Vinya al Mercat de Calaf de l'Escola Jesuïtes Casp

A finals del mes d'abril, la Fundació La Vinya va participar en el Mercat de Calaf que organitzada l'AMPA d'escola Jesuïtes de Casp, a Barcelona. Va ser un matí ple d'activitats per a gaudir en família, amb la dedicació especial de l'AMPA, l'Escola d'Estiu i el Taller de Teare i l'Esplai Casp. Tots els jocs i tallers tenien una finalitat solidària per a la Fundació La Vinya. 

Durant tot el matí vam tenir llits elàstics, inflables, rocòdrom, música, zumba, pinta-cares, parades amb activitats per als nens i nenes amb jocs i treballs manuals i finalment la tradicional rifa del mercat de Calaf. Tot el que es va recaptar durant aquesta rifa es va destinar a les colònies d'estiu Al Vent. 

Cal agrair la presència de totes les famílies que van fer possible que aquest mercat de Calaf, que tornava després de la pandèmia, fos un autèntic èxit.