Imatge o vídeo destacat
Moment del concert de Primavera

Concert de Primavera al Centre Cultural Bellvitge

A principis d'abril, el Centre Cultural Bellvitge es va omplir de música d'alt nivell. I és que vam viure un magnífic concert de primavera per a la Gent Gran, amb actuacions musicals a càrrec del grup de Gospel Malaika, de la Parròquia Mare de Déu de Bellvitge i d'EMMCA (Escola Municipal de Música Centre de les Arts), que van ser els qui van tancar l'acte amb el concert final i els encarregats de les peces teatrals. Aquí van destacar les activitats intergeneracionals, amb la presència d'adolescents i de músics amb experiència que havien assajat per poder mostrar als espectadors el millor repertori possible. El concert va ser una iniciativa de "xarxa +80" (on estan inclosos l'Ajuntament de l'Hospitalet), Mémora, Amics de la Gent Gran i Creu Roja). 

Gairebé un centenar de persones van omplir el CC durant tot el matí per poder gaudir d'un concert que donava entrada a la primavera. Aquesta activitat s'emmarca en la iniciativa aquest any des de la Fundació La Vinya de la creació d'activitats que fomentin les accions intergeneracionals entre les persones grans i la gent jove.