Imatge o vídeo destacat
Moment del grup al Poble Espanyol

Activitats a dojo de l'Esplai Ilelà i el Centre Obert Bocins

La primera quinzena del mes d'abril i la part final del mes de març va ser molt intensa per l'Esplai Ilelà i el Centre Bocins. Van ser moltes les activitats que van portar a terme fora dels recintes habituals.D'entrada, cal destacar que el grup Cadmis2 de Bocins va visitar la muntanya de Montjuïc, on van fer unes rutes per la zona propera a l'Estadi Olímpic, al MNAC i als diferents parcs i jardins. Abans d'acabar el mes de març, el grup Cadmis 1 de Bocins va visitar el Parc de la Ciutadella, on es van poder fotografiar amb l'elefant gegant i passejar a tocar del llac. 

                                                                

Poc després, seria Ilelà qui visitaria la zona de Montjuïc, en aquest cas per fer una visita al Poble Espanyol i poder elaborar un taller de pintura i fer una escapada pels diferents carrerons del recinte.