Imatge o vídeo destacat
Colònies esplai.

Els esplais es preparen per les colònies conjuntes

El proper dos de febrer s’obriran les inscripcions per a les properes colònies de Setmana Santa, activitat conjunta entre l’esplai al Vent i l’esplai Ilelà. Enguany el lloc escollit serà la Granja Escola Can Pere, a Sant Pere de Ribes, un lloc envoltat de naturalesa on els infants podran divertir-se i aprendre al mateix temps.

Les colònies es portaran a terme entre el dissabte 9 i el dimecres 13 d’abril. Aviat ampliarem informació i farem difusió de les activitats, entre les que destaquen els diferents tallers i manualitats, excursions per la zona, esport i gimcanes i una varietat especial de jocs de nit, de cara a que els nens i les nenes aprenguin a fer activitats en grup i s’ho passin d’allò més bé compartint experiències.