Imatge o vídeo destacat
Reis d'Orient 2022.

Els Reis d’Orient passen per Bellvitge i el Gornal

L’àmbit d’infància s’ha volcat, un any més, en ajudar als Reis d’Orient a repartir joguines per a tots els nens i nenes de Bellvitge i Gornal. Una tasca que ha col·laborat a mantenir la il·lusió a més de 225 famílies dels barris en unes dates especialment assenyalades per als més petits.

Al llarg de tres dies, més de 85 persones voluntàries van dinamitzar l’espai preparat per a que les famílies trobessin els regals més adients per als seus fills i filles. Joguines, llibres, peluixos i roba, tot per estrenar, ben embolicats i preparats per ser oberts el matí de Reis.

Els infants del Centre Obert i d’Esplai Bocins van tenir, a més, el privilegi de rebre els regals de la mà dels mateixos Reis d’Orient. Un esdeveniment anual que tots els infants esperen amb gran il·lusió.

Reis d'Orient a Bocins.