Imatge o vídeo destacat
Activitat intergeneracional.

Petits i grans gaudeixen d'una activitat intergeneracional

El grup de l’Amistat i el centre obert Bocins van trobar-se per celebrar una de les activitats intergeneracionals d'enguany. Reunits a la parròquia de Sant Joan Evangelista, el 16 de desembre van passar junt una tarda de tallers.

En aquest activitat van participar nens i nenes juntament amb persones grans, per posar en valor la temàtica d’aquest any dins del projecte Gent Gran de La Vinya, el bon tracte entre l’infant i l’adolescent amb persones d’edat més avançada.

En aquesta activitat, els diversos grups de persones van fer una sèrie de manualitats amb paper, totes de temàtica nadalenca, i ho van fer treballant de manera conjunta entre la persona més jove i la més gran. La idea era crear un adorn de nadal de cara a poder decorar les bosses dels regals entregades.

L’activitat va ser tot un èxit. Segons ens expliquen des del centre obert Bocins, tant els nens i nenes com les persones gran van acabar encantades de com havia anat, i esperen poder-ho repetir el proper any, en una activitat que fomentava la cohesió entre diferents persones d’edats molt diferents.

A banda d’això, també es van cantar nadales durant la primera part de l’activitat, conduïdes pel Miquel Cubero, president de la Fundació La Vinya, que va amenitzar els instants previs.