Imatge o vídeo destacat
Tablets a Brians

Tablets per facilitar la paternitat als centres penitenciaris

Aquest setembre hem fet entrega de dues tablets al centre penitenciari de Brians 2. L’objectiu d’aquesta donació és que les persones que estan a la presó puguin millorar la comunicació amb les seves famílies. Ja sigui en les trucades personals o bé en les activitats del ‘grup de responsabilitat parental de Brians 2’, on ja s’han començat a fer les tutories escolars dels fills i filles per videotrucada o l’acompanyament dels mateixos mentre estan fent els deures.

També s’està intentant que els educadors de Brians puguin intal·lar plataformes per veure pel·lícules, i projectar-les, per tal de tenir material audiovisual actual i no haver de dependre de la compra i lloguer tradicionals dels films que es projecten al centre.

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte de Portes Obertes, que acompanya a veïns i veïnes de Bellvitge, el Gornal i de tot l’Hospitalet, que es troben en centres penitenciaris.