Imatge o vídeo destacat
Equips infància 2021

Els equips de lleure es preparen per començar el curs

La casa de colònies El Mercadal, al municipi de Foixà, va acollir els dies 17, 18 i 19 de setembre la tradicional trobada d’inici de curs dels equips d’infància. Monitors i monitores de l’Esplai “al Vent!”, l’Esplai Ilelà i el Reforç “al Vent!” es van reunir per començar a planificar les activitats que faran al llarg del curs.

La trobada va servir també per enfortir vincles entre els educadors que, amb forces renovades, compartiran un curs apassionant i intens. Un temps de cures i cohesió que també va comptar amb la participació d’en Paco Àngel, conciliari dels esplais, que va acompanyar un temps d’introspecció i treball personal dels equips.

Aviat obrirem inscripcions dels esplais i del reforç, no us ho perdeu!