Imatge o vídeo destacat
Xavi Loza i Maria Labernia

Relleu a la direcció de la Fundació La Vinya

Maria Labernia serà la nova directora de la Fundació La Vinya agafant el relleu a Xavi Loza, que ha ocupat el càrrec els darrers sis anys.

Des de l'any 2018, Maria Labernia ha estat la responsable de gestió, administració i comptabilitat de la Fundació La Vinya. Arquitecta de formació, porta més de deu anys vinculada al sector social i en destaca el seu interès i treball en l’àmbit comunitari i l’acompanyament. Maria Labernia ha viscut a diferents països, un fet que considera li ha aportat una “visió oberta i acollidora de la realitat” que l’acompanyarà en aquest nou cicle.

El relleu a la direcció s’ha fet efectiu aquest dijous. Xavi Loza ha estat vinculat a La Vinya durant quinze anys, els darrers sis com a director. Al llarg d’aquest període, La Vinya ha tingut un treball en xarxa molt intents i s’han consolidat diversos àmbits d’actuació i projectes. També s’ha iniciat l’acompanyament a les persones sense llar i ha mantingut les portes obertes per fer front a la crisi social que ha acompanyat la pandèmia, entre d’altres fites.

Un temps i dedicació que tota la institució li agraeix i desitja el millor en aquesta nova etapa professional i personal que comença.