Imatge o vídeo destacat
Treballem per una tornada segura a les activitats

Tot a punt per les activitats d’estiu

La Fundació La Vinya es prepara per les activitats d’estiu. Casals d’estiu, colònies i campaments per als infants i joves. Per segon any consecutiu s’oferiran activitats adaptades per a la gent gran, davant la impossibilitat de dur a terme les colònies per a les més grans.

Del 28 de juny al 16 de juliol, tant el Centre Obert Bocins com el Casal “al Vent!” obriran les seves portes per brindar una oferta de lleure educatiu a nenes i nens de Bellvitge i el Gornal. Tots els grups podran gaudir d’uns dies de colònies al llarg de juliol, amb diverses dates i durada en funció del grup.

Per a la gent gran hi ha preparades activitats d’estiu, del 28 de juny al 23 de juliol. Les activitats, setmanals per poder garantir grups petits, inclouran jocs, teatre, risoteràpia i altres iniciatives per a que els més grans dels nostres barris surtin de casa i es relacionin socialment.