Imatge o vídeo destacat
Sant Jordi

Sant Jordi a La Vinya

La Diada de Sant Jordi també ha arribat a la Fundació La Vinya. Aquest dia festiu i de celebració s’ha celebrat de diferent manera als projectes, però enlloc ha faltat l’alegria i la trobada, respectant les mesures sanitàries. Flors, tallers de roses i punts de llibre han estat els protagonistes d'aquesta jornada comunitària.

A l’àmbit d’Acompanyament a la Gent Gran, s’han repartit fins a 90 roses a les persones que participen dels diversos grups. Una rosa vermella que ha anat acompanyada d’un text escrit, adient per a l’ocasió.

Per la seva banda, el Centre Obert i d’Esplai Bocins i el Reforç "al Vent!" han organitzat tallers de manualitats amb infants i famílies. Després d’una tarda entretingudes entre tisores, paper i cola, les famílies van poder endur-se la seva rosa o punt de llibre personalitzat.