Imatge o vídeo destacat
Entrem a la Galàxia Saludable

Entrem a la Galàxia Saludable

La Fundació La Vinya estrena una col·laboració amb la Gasol Foundation, l’entitat d’acció social dels germans Gasol, que ens porta a la Galàxia Saludable. Aquest és el fil conductor del projecte Fivalín, a través del qual els infants i joves de 7 a 12 anys del Centre Obert Bocins treballen els diferents pilars dels hàbits saludables.

Amb aquest projecte, els grups de Cadmis 1 i 2 duen a terme activitats esportives dues vegades a la setmana, on a més de la part física, es treballa l’àmbit emocional dels nois i noies.

La col·laboració amb Fivalín també inclou la participació d’educadores de la Gasol Foundation en tallers familiars, per als infants i les seves mares i pares, un cop al mes, adaptant-lo a les seves necessitats, demandes i a la seva realitat.

El benestar emocional, l’alimentació, l’esport i el descans són els eixos que es treballen al llarg del curs per endinsar-se, i aprendre, a la Galàxia Saludable.