Imatge o vídeo destacat
Trobada d'inici de curs de l'equip de la Fundació La Vinya

Trobada d'inici de curs

Pocs dies abans de començar el curs, l’equip remunerat ha aprofitat un matí de setembre per trobar-se. Un grup humà de quinze persones que treballen per un mateix objectiu des de diverses activitats i tasques en horaris i locals diferents.

La protagonista ha estat la Covid-19, la pandèmia està marcant el dia a dia de les nostres vides i feina. Per això l’equip ha posat el focus en compartir aprenentatges, dificultats i allò que motiva per afrontar l’escenari actual. És a dir, intentar fer el més lleugera possible aquesta situació amb el recolzament del grup.

El curs comença amb la incorporació de l’Adrià, que des de l’any 2013 era monitor a l’Esplai Al Vent!, gràcies al programa de Garantia Juvenil i la Marina com a educadora al Centre Obert i d’Esplais Bocins. Benvingudes!