Imatge o vídeo destacat
Lourdes Joseph

Lourdes Joseph

Em dic Lourdes Joseph Munné, esposa i mare de dos fills, que són font de vida. Dona cristiana, de missió i servei a la Comunitat Sant Pere Claver del Clot. D’un any ençà faig voluntariat amb el grup de Lligams de la Fundació, que m’omple de goig, respecte i admiració per la gent gran.

Recordo una pregària que sempre ens deien els pares: “Fills,  un àngel és algú que Déu ens envia per encendre petites llumetes quan hi ha foscor” . Així podria definir la meva arribada a La Vinya. La meva gran inquietud per trobar una tasca encomanada i que en ella pogués servir i estimar. I així va ser des de fa més de 8 anys. La meva tasca és entre papers, però en ells respiro, observo, serveixo i em solidaritzo amb el patiment dels altres: en tots  ells hi trobo la meva missió.

Per a mi La Vinya és un  lloc on sempre hi han motius per ajudar,  on ens fem nostres les causes del altres, on es construeix i es treballa amb l’esperança per un món més just i sobretot on sents rialles d’agraïment dels més petits, joves, de la gent gran, de les voluntàries…

Voldria deixar escrit, una frase que sempre m’acompanya: “Qui no viu per servir, no serveix per viure”

I al  final del camí, em preguntaran: has viscut?, has estimat? i jo, sense dir res, obriré el meu cor ple de noms i vivències a La Vinya.