Imatge o vídeo destacat
Banc d'aliments

Sempre ho ha estat, ara també és diu així: ‘essencial’

Estem acabant la tercera setmana de confinament a causa de la CoVid-19 i tal com vam decidir des del començament, el Banc d’Aliments segueix obert i repartint aliments a les persones que els necessiten.

El 16 de març l’equip de persones remunerades de La Vinya va recollir el testimoni de l’equip de voluntariat que tant temps portava fent aquesta tasca i des d’ençà que cada dilluns, dimecres i dijous es reparteixen lots a la Parròquia Mare de Déu de Bellvitge.

A la Parròquia Sant Joan Evangelista el repartiment es fa quinzenalment, donant els lots dobles.

Així mateix, la treballadora social de La Vinya continua l’atenció telefònica, tant a les beneficiàries habituals com a persones que truquen demanant informació. Durant aquestes setmanes hi ha hagut un augment de consultes, buscant ajuts per pal·liar la situació de crisi.