Imatge o vídeo destacat
Imma Pasaret

Imma Pasaret

Em dic Imma Passaret.

Vaig arribar a Bellvitge a l’inici del curs 2016-2017 quan em van demanar que fos monitora a l’esplai “al Vent!”. Jo havia estat monitora a la meva escola, els Jesuïtes de Casp, i quan em van proposar aquest projecte de lleure, no vaig poder dir que no. Vaig començar com a voluntària, amb la necessitat d’aportar una mica del meu granet de sorra per canviar el món, però ser monitora em va canviar el meu món. Amb poc temps, em vaig enamorar dels infants i joves de l’esplai, dels monitors i monitores, del barri de Bellvitge i del que totes juntes construíem.

La pregunta, ja no va ser per què era monitora, sinó com podia ser-ho més i millor, això m’ha fet participar de l’estiu “al Vent!” i de l’esplai els següents anys.

El meu somni és que el barri reconegui i sigui conscient de la importància del lleure, i que això permeti que tots els infants disposin de tota l’estima i ajuda necessària per esdevenir persones complertes i lliures. Alhora, que La Vinya continuï sent aquesta xarxa que permet abastir les grans necessitats dels infants. I que cada vegada més persones hi puguin trobar en ella el trosset de cel que jo hi he trobat.