Imatge o vídeo destacat
Jordi Barba

Jordi Barba Sopeña

Sóc en Jordi Barba Sopeña. Vaig néixer a Barcelona, a l'Eixample, i vaig estudiar al col·legi dels Jesuïtes de Casp.

La motivació de justícia social i "coherència evangèlica" em van portar l'estiu de 1984 al barri de Bellvitge amb 18 anys, on vaig començar fent de monitor a la Tortuga Tula del Joan XXIII. Després, a partir de l'1 d'octubre del mateix any vaig incorporar-me com a monitor al Club Infantil i Juvenil de Bellvitge. 

Sóc voluntari perquè disposo d'un temps lliure i em segueixen important molt les persones amb necessitats. El meu somni seria que no hi hagués persones amb necessitats sense ser ateses, acompanyades i estimades.També, que La Vinya sigui un altaveu amb volum per les necessitats humanes, que promogui la solidaritat i eixampli el nombre de persones voluntàries i que sigui eficaç, honesta i sensible a l'hora de donar respostes pràctiques a les necessitats.