Imatge o vídeo destacat
CoVid19

Confinament per la CoVid19

Vivim un temps de recolliment imposat per prevenir una malaltia desconeguda fins al moment: CoVid-19.

Des de la Fundació La Vinya hem pres les mesures recomanades per l'Agència Catalana de la Salut per tal de tenir cura de totes les persones que hi col·laboren. Per tant, hem aturat durant 15 dies - del 13 al 27 de març- totes les activitats d'infància i persones adultes i hem alliberat l'equip de voluntariat de les seves tasques habituals.

L'atenció social es mantindrà telefònicament i únicament s'atendrà personalment en casos excepcionals.

L'únic servei que roman atenent presencialment és el Banc d'Aliments, que serà atès pel personal remunerat de la Fundació, que continua treballant als diferents locals, adaptant, si cal, el seu horari a les necessitats d’aquest servei i/o conciliació familiar.

 Desitgem que aquestes mesures siguin suficients i estem atents als canvis que es puguin produir des de les autoritats del nostre àmbit per comunicar-vos-els.