Imatge o vídeo destacat
Jùlia Inglés

Júlia Inglés Gallart

Em dic Júlia Inglés Gallart i ja fa quaranta-set anys que visc a Bellvitge, tot i que sóc de Barcelona de tota la vida.

Conec La Vinya d’ençà que es va crear perquè les meves filles col·laboraven amb la parròquia. De fet, els vaig preguntar a elles si hi havia alguna cosa que jo pogués fer i em van proposar participar en el taller d’Alfabetització, al barri de Gornal.

La veritat és que va ser tot un repte però també haig de dir que la idea de treballar amb persones m’agradava moltíssim. Trobo que les dones que venen al taller ens donen molt: abans era molt tancada i elles van aconseguir que m’obrís als altres, m’han fet canviar per a bé. Si he de formular un desig per a La Vinya seria poder tenir espais per tal que tots els grups de dones comparteixin: tenim molt a dir-nos i molt per aprendre unes d’altres.