Imatge o vídeo destacat
Núria Tomás

Núria Tomás

Soc la Núria i vaig incorporar-me a La Vinya al setembre del 2019: no fa ni quatre mesos que rondo per aquí. Jo soc de ben a prop, de Sants, i hi he viscut tota la vida i, de fet, hi segueixo vivint.

Des que vaig incorporar-me a l’equip soc l’educadora referent del grup d’Atzurs del Centre Obert Bocins.

Les nenes i nens d’aquest grup fan primer o segon de primària. És un grup ben especial, perquè deixen enrere el parvulari i comencen a l’escola de primària; és important poder acompanyar-les en aquest gran canvi.

Somio amb un Gornal lliure de racisme i de masclisme, on la diversitat ens faci més fortes i ens ensenyi a teixir llaços per avançar plegades. Desitjo que la Vinya arribi a totes les llars que la necessitin i que segueixi fent del nostre barri un espai més bonic i agradable on viure-hi.