Imatge o vídeo destacat
Rocio Agenjo

Rocío Agenjo

Sóc la Rocío Agenjo, tinc 17 anys i m’estic preparant per ser monitora a l’esplai “al vent!”. He estat com a premonitora al Casal d’Estiu i aquest curs a l’Esplai “al vent!”, tots els dissabtes. El que més m’ha agradat, de moment, de ser monitora a l’esplai és poder compartir molts moments amb persones que no coneixia. És bonic veure com coneixes gent nova que t’accepta i fa que et sentis acollida.
He anat a l’esplai des de ben petita i m’agradaria poder seguir fent-ho molts més anys. Penso que és molt positiu per a la vida de nens i nenes. Poden fer-hi molts amics, saben que s’ho passaran bé i els poden ajudar molt en diferents coses.

És un lloc que convida a anar-hi, hi ha bons monitors i es passen bons moments entre infants i joves. El que més m’agrada de La Vinya és la manera en què aconsegueix que molta gent vulgui participar-hi. Jo fa molts anys que participo a l’esplai i sempre he estat orgullosa de tot el que ens han proposat: excursions, colònies… 

El meu somni per La Vinya seria que mai deixés de créixer, que segueixi sempre endavant amb molts infants, joves i monitors/es.