Imatge o vídeo destacat
Antonio García

Antonio García

Sóc l’Antonio i faig de treballador social, atenent a les persones que viuen als nostres barris de Bellvitge i Gornal. 

La Vinya és una entitat que acull a totes les persones que piquen a les seves portes. La vitalitat de les activitats per a infants i joves em donen molta satisfacció en el futur dels nostres barris. Veure que a les activitats i grups que hi ha a La Vinya venen persones de diferents edats, cultures i maneres de pensar em dona esperances en un món més tolerant i solidari.

La Vinya està present a les tres parròquies de Bellvitge i Gornal, dos barris on vivim persones que hem vingut de diferents llocs. Penso que La Vinya amb les diferents activitats i serveis que dóna, ajuda a que les persones puguem tirar endavant per tenir una vida digna, i saber que formo part d’aquesta manera de fer em dona alegria i m’omple.