Imatge o vídeo destacat
Karin Puech

Karin Puech

Sóc la Karin, dona i mare que fa uns anys va arribar amb la seva família des de Sevilla. Valoro molt la formació, l’educació. La paraula escrita, llegida i parlada ens fa poderosos a tots i totes, especialment a les dones. Per això a La Vinya dono classes de castellà a dones magribines. Jo ensenyo i elles comparteixen una infinitat de coses: les ganes d’aprendre, les il·lusions, els problemes, les diferències… És una meravella. 

El que més m’agrada de La Vinya és veure com persones que poden ser ateses en diferents projectes passen a ser voluntàries. També m’impressiona conèixer famílies senceres que fa anys que estan col·laborant i, després de tant de temps, ara les seves filles s’han incorporat com a voluntàries als projectes. 

El meu somni per a la Fundació és que desapareguin les necessitats que van fer que es creés La Vinya. Mentre això no succeeix fem una bona activitat, continuada.