Imatge o vídeo destacat
Mari Martín

Mari Martín

Sóc la Mari Martín, voluntària de l’Ajuda Fraterna al banc d’aliments.

Vaig conèixer La Vinya perquè he col·laborat a la Parròquia de Sant Joan Evangelista pràcticament des que vaig arribar al barri, fa 47 anys, sigui en grups de catequesi o en altres de tipus més social com l’acompanyament a persones migrades arribades al barri. Ara que estic jubilada – i sóc àvia! – faig de voluntària al projecte d’Ajuda Fraterna on realitzo la primera acollida, a la recepció, o treballo al magatzem organitzant els aliments, depèn de la setmana. 

De La Vinya valoro la tasca que es fa pel barri, des dels diversos projectes, que considero és una labor molt pròxima a les persones, entre veïns i veïnes. De totes maneres desitjo que un dia la necessitat que cobreix desaparegui, que ningú necessiti rebre més aliments.