Imatge o vídeo destacat
Marina Román

Marina Román

Sóc la Marina Román, tinc 19 anys i aquest és el quart curs que estic fent de monitora al grup d’ESO del Reforç “al vent!”.

Vaig arribar a la Fundació La Vinya per fer l’APS, aprenentatge i servei, que ens proposaven des de l’escola. Em va agradar tant que he seguit fins ara.
Visc al barri i m’agrada poder contribuir a l’educació dels nois i noies de Bellvitge, a molts d’ells i elles les coneixia abans. A altres he tingut l’oportunitat de conèixer-les aquí. M’agrada poder fer un servei al barri a la vegada que em sento a gust amb el que faig.

Crec que tothom hauria de participar a La Vinya o a altres espais similars, aquest és el meu somni. Implicar-se al barri, entre altres coses, significa conèixer moltes més realitats de les que pensaves que hi havia i, a la vegada, aprendre de la història del meu barri.