Imatge o vídeo destacat
Elena Fernández

Elena Fernández

Sóc l’Elena Fernández, tinc 23 anys i coordino el Servei d’Atenció Jurídica de La Vinya.

La meva tasca consisteix a atendre les sol·licituds d’aquelles persones que s’apropen a la Fundació amb algun problema legal o necessiten algun tipus d’atenció jurídica personalitzada. Estudio el seu cas concret i els poso en contacte amb un advocat especialitzat que voluntàriament ofereix els seus serveis d’assessorament. Vaig arribar a la Vinya a través del Casal Loiola, fa aproximadament un any. El que més m’agrada és que s’intenta ajudar a totes les persones (nens, adults, gent gran) i en tots els àmbits de la seva vida.

El meu somni seria que cap persona necessités els nostres serveis, i que la justícia fos realment accessible per a tothom, independentment de les circumstàncies personals i el barri en què visqués.