Imatge o vídeo destacat
Cartel anuncio Iftar 2017

Trobada interreligiosa, Iftar 2017

El Fòrum l’Hospitalet – Espai interreligiós convoca demà divendres 16 de juny, a les 20:30 hores al parc de la Marquesa, una Trobada interreligiosa per compartir el significat que té el mes de Ramadà per les persones musulmanes.

L’Iftar és el trencament del dejuni un cop es pon el sol, celebrat durant cada dia del ramadà. Després d’una breu pregària es menja en família. En aquest cas serà un menjar típic obert a tothom i també un moment festiu. A Catalunya hi ha mig milió de musulmans (un 7% de la població) i a l’Hospitalet unes 11.500 persones (4,5%).

Amb aquest acte es vol contribuir així al diàleg intercultural i interreligiós, a la trobada entre comunitats i al coneixement mutu del veïnatge.

És bo aprendre d’una religió de pau i d’hospitalitat com és l’Islam.