Imatge o vídeo destacat
Felisa del Amo

Felisa del Amo

Sóc la Felisa i porto uns 8 anys, aproximadament, fent de voluntària a l’Ajuda Fraterna.

El que faig aquí és col·laborar amb els repartiments d’aliments a la parròquia de Sant Joan Evangelista.

De La Vinya m’agrada tot, l’obra que fem amb el repartiment d’aliments, treballar amb la resta dels companys, l’ambient comunitari de la parròquia, el tracte amb les persones i poder fer alguna cosa per a la gent del barri que ho necessita. Realment m’agrada tot el que faig aquí. I em sento molt feliç de poder fer-ho.

El que més m’agradaria que passés, és que arribés un dia en el que no fos necessari que repartíssim aliments, això voldria dir que les condicions de vida de les persones han millorat, i per tant, que vivim en una societat més justa.