Montse Liarte

Sóc la Montse Liarte i treballo al Centre Obert Bocins al barri del Gornal.

Aquest és el segon curs que faig d’educadora del grup de petits (3 a 5 anys). Vaig començar a La Vinya com a voluntària fa 16 anys i al llarg d’aquets he fet de tallerista, de monitora i de coordinadora de curs i d’activitats d’estiu i colònies. Durant aquests anys he compartit i he après molt amb els infants, famílies, equips de monitors i educadors, voluntaris…

El que més m’agrada de la Vinya? El compromís i l’esperit crític de les persones que la formen , la cerca continuada de millora i el treball en equip ,  però sobretot m’agrada el xivarri i l’alegria dels infants en les activitats de cada dia. El meu somni per la Vinya? Que les persones de Gornal i Bellvitge treballin unides i amb l’esperança  que qualsevol canvi  és possible.