Imatge o vídeo destacat
Oriol Prado

Oriol Prado

Sóc l’Oriol Prado i col·laboro al grup d’Assessoria Energètica des del setembre de 2015, tot i que a La Vinya la conec i estimo des de fa més temps. Al grup d’Assessoria Energètica mirem de donar resposta a dubtes entorn la factura de la llum que sorgeixen a veïnes i veïns. Ara mateix oferim tallers per ajudar a comprendre la factura.
El que més m’agrada de La Vinya és que és sempre una porta oberta al barri, a les veïnes i als veïns de Bellvitge – Gornal i als qui podem venir de més enllà, com és el meu cas. El rebombori del vestíbul, gairebé qualsevol tarda, és significatiu de l’alegria que s’hi viu! Això m’agrada!

Trobo que l’ADN de La Vinya està impregnat de capacitat d’acollida, d’una paraula amable, d’un somriure.
Un somni per La Vinya… consolidar la xarxa. Una xarxa que es va teixint dia a dia entre les persones que conformen els diferents projectes de La Vinya, la xarxa entre els barris de Bellvitge i el Gornal i més enllà de l’Hospitalet. Seguir construint aquesta xarxa veritablement acollidora.