Imatge o vídeo destacat
Pili Martín

Pili Martín

Sóc la Pili Martin i sóc veïna de Bellvitge.

Vaig entrar a la Parròquia de la mà del meu marit, que ja era voluntari des de fa uns anys. En un sopar de Nadal algú em va proposar entrar en el grup de l’Esperança. Des del primer dia, m’agradava tant el que feien, que em quedi totalment enganxada del grup. Ja fa 15 anys que vaig començar com a voluntària en el Grup de l’Esperança, a la Parròquia Mare de Déu de Bellvitge, un grup dedicat a la gent gran. Tenim diferents activitats, però sobretot, volem que se sentin acompanyades, escoltades i fer-los la vida més agradable. També m’agrada que hi hagi gent jove ajudant al grup, els donen valors en les relacions intergeneracionals i les fan sentir importants.

Un somni per La Vinya: Que hi hagués molts més voluntaris per poder arribar a més gent dels nostres barris.