Imatge o vídeo destacat
Beatriz Chávez

Beatriz Chávez

Sóc la Beatriz Chávez, voluntària de l’Ajuda Fraterna (Banc d’Aliments). També col·laboro en la neteja de la Parròquia Mare de Déu de Bellvitge els dimarts, sempre que puc. Vaig conèixer la Vinya a partir del Casal “Al Vent!”, on el meu fill participa des que tenia 3 anys…i ara ja en té 14!
Des de fa una mica més d’un any m’encarrego d’oferir berenars a les persones que venen a recollir aliments, m’agrada perquè és una manera càlida de saludar i acollir a les persones del barri que ho necessiten i venen.

El que més m’agrada de La Vinya és la gent, tant a la que s’atén, com la que col·labora: la gent que hi  participa es carismàtica, agradable… Jo en el que pugui, i fins que pugui, hi seguiré participant.
El meu somni per a la Vinya és que més gent del barri s’animi a participar i es faci més gran, i que pugui seguir endavant amb tots els seus projectes.