Imatge o vídeo destacat
Equip de voluntariat

Dia Internacional del Voluntariat

Unes 185 persones. Dedicant una tarda, dues, tres matins o pràcticament tota la setmana. Algunes tenen una ocupació laboral a part i altres estan jubilades.

Algunes estan forçosament a l’atur. N’hi ha que fan un gran esforç físic, descarregant quilos i quilos d’aliments i altres constant feina de formiga. També hi ha les que ajuden a fer feina a d’altres, ensenyant a llegir i escriure, ajudant a moure’s per la vida. N’hi ha que fa anys i panys que fanla mateixa tasca, altres pensen i duen a terme noves pràctiques i també hi ha les que tot just ho descobreixen. Totes elles dediquen el seu esforç, capacitats i temps a altres persones, a la comunitat, als barris.

A totes elles: moltíssimes gràcies en el Dia Internacional del Voluntariat, i cada dia!