Imatge o vídeo destacat
Alba Calvo

Alba Calvo

Sóc l’Alba Calvo, monitora i responsable de l’esplai Ilelà al Gornal.

Vaig començar a la Vinya ara ja fa quatre anys i crec que és de les millors oportunitats que he agafat mai.
Vaig començar com a monitora dels més petits de l’esplai, envoltada sempre d’un equip que durant aquests anys m’ha ajudat a créixer com a monitora, però sobretot com a persona. A la Vinya he pogut descobrir el sentit de l’entrega i el servei.

Participar a la missió de la Vinya juntament amb tanta gent, em dóna sobretot molta esperança. A l’esplai, veure com tots els monitors treballen i donen el seu temps per tots els nens em fa veure que el regne de Déu és present cada dia. I en segon lloc, m’agrada descobrir cada dia la màgia de la comunitat Bellvitge-Gornal, com aquesta va creixent des de l’humilitat i l’amor de tots aquests que componen els projectes i tota la gent que cuida i estima els barris; tot això dóna tanta vida!

I un somni per La Vinya? Que segueixi sent un lloc d’acollida per tota la gent que ho necessiti. Des de nens, adults, gent gran i joves i que tots aquests puguin descobrir l’amor que es rep treballant i estimant els barris de Bellvitge i Gornal. Perquè per mi, la Vinya és un tros de cel.