Pepe Rodríguez

Sóc en Pepe Rodríguez, veí del barri de Bellvitge des dels seus inicis i voluntari a La Vinya.

Des de fa un any i mig sóc membre del Patronat de La Vinya i des de setembre ho faig com a President. Agraeixo molt la confiança tant del Patronat com de la Direcció. M’il·lusiona molt aquesta nova responsabilitat perquè serà un altre “espai” des del qual podré col·laborar en les diferents accions que realitza La Vinya i que reverteixen a les comunitats dels barris de Bellvitge i El Gornal.

Aprofito per agrair molt profundament a tots els voluntaris, professionals i persones vinculades a La Vinya, tot el seu servei, dedicació i compromís que col·laborant en comunitat, acull, atén i acompanya persones, amb la confiança de poder transformar la realitat social dels nostres barris.

Tenim una gran missió!! T'encoratjo a participar activament!!