Imatge o vídeo destacat
Julia Pérez

Julia Pérez

Sóc la Júlia Pérez, veïna del Gornal.

Vaig començar a ser voluntària fa alguns anys als tallers de la presó per a joves de Trinitat Vella, on vaig descobrir com d’important és tenir a la vida algú que estigui per a donar suport. Temps després vaig començar als Tallers Solidaris de la Fundació La Vinya, on encara sóc voluntària, per conèixer una realitat molt diferent a la que vaig viure a les presons. Una realitat de dones del barri que vivien situacions molt diferents a la meva. En aquests dotze o tretze anys que hi porto, pels Tallers Solidaris han passat dones molt diferents. 

Actualment són dones que hi participen per tal d’estar amb altres, compartir allò que les preocupa, que les alegra… allò que viuen. Personalment aporto el meu gra de sorra perquè aquest espai de trobada sigui possible, per a poder generar oportunitats per a aquestes dones.