Imatge o vídeo destacat
Fonfo Alonso

Fonfo Alonso

Sóc en Fonfo, jesuïta i el nou vicari de la Parròquia Mare de Déu de Bellvitge.

Vaig arribar fa només unes setmanes al barri, per això de moment a La Vinya no faig gaire més que preguntar, tafanejar i molestar. Confio que amb el temps poder ser una mica més útil en qualsevol lloc on es pugui donar un cop de mà.

Pel que vaig coneixent, tot el que es fa a La Vinya és realment bonic i ajuda a anar construint un raconet del Regne de Déu aquí als barris del Gornal i Bellvitge. Realment estic sorprès per tot el bé que fa i les moltes persones que ajuden amb el seu temps i esforç a que això funcioni. Tan de bo pugui jo també aportar alguna cosa a partir del que he viscut aquests anys per diferents llocs del món!

Somio amb el dia en què no faci falta La Vinya, ni aquí ni en cap altre lloc, perquè significaria que tots viuríem com Déu vol que ho fem.