Imatge o vídeo destacat
MireiaBorras_JosepMariaRamon

Josep Mª Ramon i Mireia Borràs

Som el Josep Maria i la Mireia, ja fa anys que fem de voluntaris a les Colònies dels Bons Amics per a la gent gran dels barris del Gornal i de Bellvitge.

Jo, la Mireia, vaig començar fa més de 25 anys anant tots els estius a Banyoles. Després s’hi va afegir el Josep Maria i més tard els nostres fills Marina (19), Cesc (14) i Núria (6). Ens agrada molt poder col·laborar amb La Vinya, per l’esperit tan acollidor i el respecte que sempre ens han demostrat, pel fantàstic treball en equip amb tants monitors que al llarg dels anys hi han participat i, sobretot, pel que rebem de la gent gran: els seus somriures, el seu agraïment, els seus consells i la seva experiència en la vida. 

Un somni per a La Vinya seria que cada cop més gent gaudeixi dels seus serveis i que més persones grans que ho necessitin puguin venir a les Colònies.