Imatge o vídeo destacat
Trenet dibuixat

Agraïment per la campanya de Nadal

Distribuir els lots de Nadal i ajudar als Reis Mags ha estat una tasca per la qual hem comptat amb l’ajuda de molta gent. 46 persones voluntàries han dedicat el seu temps a fer-ho possible, des del transport fins a l’embalatge, passant per la classificació de productes.


Molt d’esforç al que s’han sumat escoles (el Col·legi Pare Enric d’Ossó, Jesuïtes Bellvitge – CE Joan XXIII, IES Bellvitge, Escola la Marina, Col·legi Xaloc, Col·legi Pineda, Col·legi Sagrat Cor Diputació, Col·legi Santa Teresa Ganduxer, Jesuïtes Gràcia), entitats i equipaments del barri (UD Unificación Bellvitge, Mercat de Bellvitge – Merca1, Mercat de Bellvitge – Merca2, Hospital Universitari de Bellvitge i Serveis Socials Municipals del districte VI) i les aportacions del Casal Loiola i Chiesi. 

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra dedicació!