Imatge o vídeo destacat
Una de les sortides del casal, al parc d'atraccions del Tibidabo

Finalitzat el Casal d'Estiu 2022 Al Vent! i Bocins

Durant el mes de juliol hem viscut el casal d'estiu dels esplais Al Vent! i Bocins. Durant tres setmanes, els nens i nenes que han compartit tot l'any les experiències i l'aprenentatge amb els diferents grups, han seguit amb les activitats d'estiu, que les han portat a visitar molts llocs diferents. Han sigut molts dies de noves aventures, tot fomentant la cohesió social, l'enfortiment de les relacions interpersonals i gaudir d'una manera sana de l'oci i les activitats estiuenques. 

Els infants es van dividir en diferents grups que van descobrir el primer dia. Així, Ventet, Llevant, Gregal, Garbí, Mestral i Tramuntana es van omplir de nenes i nens, i també de joves, des del curs P3 fins a 4rt d'ESO. Des del principi van poder copsar que les activitats amb aigua serien cabdals, tenint en compte les altes temperatures d'aquest estiu. Així, les diverses sortides a la piscina o a la platja, o els jocs d'aigua (amb un ús correcte) van ser molt freqüents durant totes les setmanes. 

A més a més, els infants van gaudir de sortides al parc de la Ciutadella, a l'Aquarium, al CosmoCaixa, al Parc d'Atraccions del Tibidabo, o al Palau Robert. A més a més, van elaborar tallers de pintura, de cuina, van crear un mural, van tirar endavant activitats reflexives sobre les virtuts i els defectes i van fer creacions amb el fang.

L'última setmana es va dedicar a les colònies, on els nens i nenes van poder gaudir de cinc dies a la muntanya, en diferents pobles del territori català. 

Estem molt contents i contentes de com ha anat aquest Casal d'Estiu, venint d'una situació difícil els dos anys anteriors, i hem d'agrair que les mares i els pares hagin volgut posar la confiança per poder tirar endavant, de nou, les activitats d'estiu d'Al Vent! i de Bocins.