Tenir estiu #ÉsUnDret

Dona suport per becar l’estiu de 50 infants i joves

aconseguits de

Donants

Falten


Fes el teu donatiu

El “dret a l’estiu” és acabar el curs escolar i poder sortir de casa per jugar, anar a la piscina i estar amb els companys i companyes. Fer activitats, gaudir del lleure educatiu al propi barri. “L'infant té dret a l'esbarjo, al joc i a participar en les activitats artístiques i culturals”, diu la Convenció sobre els drets de la infància i volem que també sigui efectiu a l’estiu.

Per què necessitem el teu suport?

La covid-19 ha deixat una crisi social i econòmica de gran importància. A la Fundació La Vinya hem estat a primera fila “parant el cop”, fent d’escut social, però també hem vist com l’aportació de finançadors privats que ajudaven a becar l’estiu d’infants i joves s’ha reduït.

Tots els estudis apunten a que la pobresa infantil és crònica i cada vegada més profunda, però a La Vinya no ens resignem.

Necessitem el teu suport per obrir les portes dels casals d’estiu garantint la igualtat d’oportunitats. Assegurant-nos que no queda cap infant ni jove fora de les activitats per motius econòmics. Trencant la precarietat i la pobresa. I fer-ho des de l’actitud de servei voluntària i l’acompanyament.  

Què farem amb la teva aportació?

Les aportacions rebudes a la campanya “Tenir estiu #ÉsUnDret” aniran destinades a cobrir dos moments importants dels casals d’estiu: àpats i piscina.
D’una banda, es podran becar els dinars. L’àpat central que es duu a terme durant el dia a dia del casal, cuinat per professionals i amb aliments de qualitat. D’altra banda es becarà una de les activitats estrella del casal, les sortides a la piscina, incloent-hi el transport quan sigui necessari. Són dos moments centrals del casal que duen a terme tots els grups, amb independència de l’edat dels infants i joves.

Beques per 50 infants i joves

Amb l’objectiu que hem fixat, podrem becar tant el menjador com la piscina de 50 infants i joves les tres setmanes que dura el casal. Si sobrepassem aquest objectiu mínim, les aportacions aniran destinades a cobrir la despesa de les excursions i sortides que es fan al llarg de l’activitat.

Les aportacions estan fixades per tal de becar una setmana de piscina amb transport (15€), una setmana de menjador (30€) o una setmana d’ambdues activitats (45€). A partir d’aquí també es pot donar suport per becar un infant al llarg de tot el casal (135€), becar a dos participants (270€) o establir un altre import a aportar.


Gràcies per fer-ho possible!

Tenir estiu, un dret