Tenir estiu ☀️ #ÉsUnDret

Dona suport per becar l’estiu de 60 infants i joves

aconseguits de

Donants

Falten


Fes el teu donatiu

Fa més de 40 anys que el Casal “al Vent!” obre les portes cada estiu per garantir que els infants dels barris de Bellvitge i el Gornal, a l’Hospitalet de Llobregat, tinguin dret a l’estiu. Dret a l’educació en el lleure, a la igualtat d’oportunitats. Al descans i al joc, després del curs escolar.

Enguany ens trobem amb una dificultat afegida. La pujada generalitzada dels preus ha encarit de manera important la despesa de l’activitat i alhora ha disminuït el finançament públic que rebem a la Fundació. Nosaltres, però, hem pres la decisió que això no repercuteixi en les famílies i els infants: hem congelat el preu del casal. Per garantir que l’estiu és un dret necessitem tot el suport possible.  

Augmentem les beques per a infants i joves

L’objectiu d’aquesta campanya és assegurar que 60 infants i joves tinguin una beca que cobreixi econòmicament les tres setmanes que dura el casal d’estiu. Si sobrepassem aquest objectiu mínim, les aportacions aniran destinades a cobrir la despesa de les excursions i sortides que es fan al llarg de l’activitat.

Les aportacions estan fixades per tal de becar una setmana de menjador (30€) o una setmana de piscina amb transport i menjador (45€). A partir d’aquí també es pot donar suport per becar un infant al llarg de tot el casal (135€), becar a dos participants (270€) o establir un altre import a aportar.