Imatge o vídeo destacat
Benestar i risoteràpia

Celebrem el Dia Internacional de la Gent Gran

El proper dimarts 4 d’octubre viurem una festa sense precedents a Bellvitge i el Gornal. Una gran festa. I és que amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran la Fundació La Vinya i Amics de la Gent Gran organitzen una sessió de ‘Benestar i risoteràpia’ que omplirà el centre cultural del barri.

Al llarg d’una hora i mitja, de 17 a 18.30h, la gent gran tindrà un espai privilegiat per fer del riure i l’humor una eina per oxigenar els pensaments i deixar-se anar de la mà dels talleristes de ‘Vive de la Risa’. “Enfortir la salut mental és molt important per a la societat en general però especialment per a la gent gran que s’ha vist aïllada al llarg de la pandèmia”, apunta Puri Roca, responsable de l’àmbit d’adults de la Fundació La Vinya.

Roca explica que “es vol arribar al màxim de persones per tal d’aportar recursos que puguin posar en pràctica al llarg del seu dia a dia, i viure d’una manera més positiva”. Unes eines i habilitats que poden ser de profit cada any a més gent, al trobar-nos en uns barris especialment envellits.

La participació a l’acte és gratuïta però requereix d’inscripció prèvia, a la recepció de les parròquies de Bellvitge i el Gornal.