Imatge o vídeo destacat
El grup de Gent Gran a les rodalies del MWC

El grup de Gent Gran present al Mobile World Congress

Una vintena de persones del grup de Gent Gran es van apropar la primera setmana del mes al Mobile World Congress de l'Hospitalet de Llobregat, que es va celebrar del 27de febrer al 2 de març. El grup va aprofitar el darrer dia per passar un bon i agradable matí coneixent les noves tecnologies, que en molts casos han de ser també properes a la gent gran.

El grup ha assistit a un taller de mòbil a les rodalies de l'edifici central. La carpa estava situada al Village i estava habilitada per l'Ajuntament de l'Hospitalet. Abans d'acabar, el grup va poder degustar unes tapes i viure música en directe per amenitzar una jornada d'aprenentatge i coneixements nous sobre les tecnologies actuals.